Centrul de Informare Turistică al Muncipiului Gherla

Pentru promovarea Municipiului Gherla prin punerea în valoare a patrimoniului  arhitectural, natural și spiritual, se înființează “Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Gherla”. Noul centru de informare și promovare turistică este amplasat într-o clădire monument istoric din centrul orașului, în Piața Libertății nr.3, unde s-a reabilitat spațiul necesar prin îmbunătățirile de ordin estetic și tehnic.

Spațiul cu o suprafață totală de 81.44 mp beneficiază de două accese cu ușă dublă într-un spațiu  destinat standurilor cu pliante, din care se intră în zona principală a centrului: spațiul de informare prevăzut cu zona birourilor, zona de așteptare și un grup sanitar.

A treia încăpere are rol de spațiu pentru expoziții. Pasul următor după aprobarea înființării Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Gherla este obținerea certificatului de acreditare, angajarea personalului calificat ca agent de turism sau ghid turistic, a unui director al centrului și respectarea unui program minim de funcționare de luni până duminică, între orele 10:00-17:00.

www.gherla.ro

Înapoi
Înapoi